Hjem Foredragsvirksomhed
Foredragsvirksomhed PDF Udskriv Email

Michael Ejstrup er en erfaren foredragsholder som både klinisk diætist og som sprogforsker; han har blandt andet siden 2005 hvert år medvirket med foredrag og happenings i utallige sammenhænge i forbindelse med Forskningens Døgn. Blandt andet i Viborg Kommune, Bankernes EDB Central i Roskilde, Centralbiblioteket i Køge, Lærerseminariet i Esbjerg, i Forsker Grand Prix i Mediehuset i Odense og nu senest i forbindelse med Kulturnatten Videnskabsministeriet i København den 10. oktober 2008.

Af ofte bookede foredrag kan følgende titler nævnes:

 • Dialekter over sø og land 
  Et foredrag med masser af fornøjelige lydeksempler på, hvordan sproget er og er forskellige i mange egne af Dagens Danmark.
 • Forstår du hva jeg sir?
  Et foredrag om, hva der er "rigtigt" og "forkert" dansk. Om vores holdninger til sprog og de mennesker, som taler forskellige danske dialekter. Med mange lydeksempler og opfordringer til publikum om at være med til at mene noget.
 • Vil du ha en anden kartoffel?
  Et foredrag om at kommunikere med folk fra forskellige egne i Danmark; mange eksempler på, hvordan vi kan tale forbi hinanden uden overhovedet at opdage det. Masser af sprogeksempler (især lyd) fra moderne talt dansk anno 2008.
 • Er der noget farligt indeni?
  Et foredrag om at indrette sine daglige kostvaner, så man undgår det værste fælder. Et foredrag om at købe ind og vælge føde varer, så man undgår den konstante dårlige samvittighed, som medier har det med at pådutte os. Er det overhovedet rigtigt, at vi bør spise 600 g frugt og grønt om dagen? Bør morgenmad overhovedet være mejerigtig?
 • Hvordan bliver jeg slankere og får et ordentligt forhold til mad?
  Et foredrag for dem, der har prøvet ALT, og som nu måske vejer jeg mere, end da de gik i gang. Kalorier, sukker, fedt, proteiner og alt det der får en grundig gennemgang. Og der er rig lejlighed til, at publikum stiller spørgsmål.

Alle foredragene kan indrettes til varigheder af 50 minutter og op til 3 timer. Alt efter, hvad du ønsker og har behov for.

Har du lyst til at vide mere, så skriv og hør nærmere. Priserne afhænger blandt andet af foredragets længde og dine ønsker til, hvordan det skal sættes sammen ring hør nærmere eller skriv til mig via kontakt.

 
Copyright 2008